Добре дошли в сайта на FreeWeb Ltd.

За да се регистрирате:
Въведете Вашия имейл в полетата под
"Регистрация" и натиснете "Продължи".

В случай, че вече имате регистрация.
Въведете Вашия имейл и парола под
"Вход за клинети" и натиснете "Вход".

За контакти

Скрий

Вход / Регистрация

За Нас

За FreeWeb Ltd.

За FreeWeb

За FreeWeb Ltd.: FreeWeb се занимава с изработка на уеб сайтове (от малки информативни сайтове и електронни магазини до сайтове с вградени системи), хостинг услуги, оптимизация на сайтове, както и поддръжка на уеб базиран софтуер.

Какво предлагаме: Фирмата предлага всички необходими услуги за същеструването на Вашия уеб сайт в интернет. Като се започне от регистрацията на домейна, чрез който Вашият сайт получава име в интернет пространството. Следващата стъпка е изработката на Вашия сайт. Към уеб сайта получавате и контролен панел, чрез който можете сами да добавяте и променяте съдържанието в сайта. Също така предлагаме и оптимизация на сайт - така Вашия уеб сайт ще бъде по-добре позициониран в търсачките. Фирмата се занимава и с поддръжка на уеб сайтове и всякакъв уеб базиран софтуер.


За екипа: В екипа ни има млади специалисти в сферата на уеб услугите и всеки от тях има желание да се доказва, развива и дава най-доброто от себе си. Клиентът винаги е поставян на първо място и основната ни цел е той винаги да е доволен от резултатите на нашата работа. Вземайки под внимание конкуренцията в областта на уеб услугите, ние не можем да си позвлим компромиси при работата ни с нашите клиенти.