Добре дошли в сайта на FreeWeb Ltd.

От тук можете да се регистрирате в нашия сайт

Ако все още нямате регистрация, можете да се регистрирате от полето "Регистрация" в дясно.

В случай, че вече имате регистрация

Въведете имейл и парола в полето "Вход".

Вход

Регистрация

За FreeWeb Ltd.

За FreeWeb За фирмата - FreeWeb се занимава с изработка на уеб сайтове (от малки информативни сайтове, електронни магазини, магазини за колективно пазаруване до големи сайтове с вградени системи), хостинг услуги, сървъри под наем, оптимизации на сайтове, както и поддръжка на софтуер и хардуер.

Какво предлагаме - Фирмата предлага всички необходими услуги за същеструването на Вашия уеб сайт в интернет пространството. Като се започне от регистрацията на домейна, чрез който Вашият сайт получава име в интернет пространството. Следващата стъпка е изработката на Вашия сайт, като той може да бъде безплатен уеб сайт или платен уеб сайт. Дали сайтът ще е безплатен или платен се определя от сложността и функционалността му. Към уеб сайта получавате и контролен панел, чрез който можете сами да добавяте и променяте съдържанието в сайта. Също така предлагаме и оптимизация на сайт - така Вашия уеб сайт ще бъде по-добре позициониран в търсачките, като Гугъл. Според Вашите нужди и функционалността на сайта можем да Ви предложим различни хостинг планове, наети сървъри или вируални сървъри. Фирмата се занимава и с поддръжка на уеб сайтове и софтуер, както и с поддръжка на компютърен хардуер.

За екипа - Екипът на фирмата се състои от млад и сплотен колектив. Неговата основна цел е да направи уеб сайта достъпен за всеки, като предостави пълния пакет от услуги, необходими за същеструването на сайта на конкурентни и достъпни цени.