Добре дошли в сайта на FreeWeb Ltd.

От тук можете да се регистрирате в нашия сайт

Ако все още нямате регистрация, можете да се регистрирате от полето "Регистрация" в дясно.

В случай, че вече имате регистрация

Въведете имейл и парола в полето "Вход".

Вход

Регистрация

Полезно и интересно

Какво е необходимо за Вашата дейност / бизнес в интернет пространството

Ние можем да Ви предложим всичко необходимо за показване на Вашата дейност / бизнес в интернет:

- Регистрация на домейни.
- Хостинг услуги.
- Изработка на уеб сайтове.
- Поддръжка на уеб сайтове.
- Обновяване на вече съществуващи сайтове.
- SEO оптимизации.
- Наети сървъри.
- VPS сървъри.
- Колокация на сървъри.
- Поддръжка на софтуер.
- Поддръжка на хардуер.

Какво е необходимо за един сайт?

В днешно време успешното интернет присъствие не е нещо модерно или въпрос на лукс – то е задължително условие за успеха на всеки съвременен бизнес. Наличието на уеб сайт в интернет постранството, както и e-mail адреса не служат само за комуникация между Вас и Вашите клиенти и партньори. Един професионално създаден уеб сайт, поддържан чрез качествени и надеждни хостинг услуги разкрива същността на предлаганите услуги и продукти пред потенциалните Ви клиенти, показва, че бизнесът Ви е сериозен и вдъхва доверие на бъдещите Ви клиенти. И най-вече уеб страниците са един от най-добрите и успешни начини за реклама на Вашия бизнес. Тук ще изброим стъпките за успешното изграждане на Вашето интернет присъствие. Не е трудно, не е и недостъпно.

-Регистрация на домейн - домейнът е уникалното име на Вашият сайт в интернет пространството. Той се състои от комбинация на букви, цифри и тирета, разделени с точки. Пример: www.freeweb.com

-Изработка на уеб сайт - професионалното изготвяне на Вашата интернет страница е изключително важно, тъй като тя Ви представлява пред Вашите потенциални и настоящи клиенти в интернет пространството. Добрата визия и подходящите функционални възможности на уеб сайта привличат повече посетители.

-Хостинг план - изборът на хостинг план е важна стъпка. Изборът на безплатен хостинг е не толкова надежден вариант, защото фирмите предлагащи безплатен хостинг обикновено слагат техни реклами във Вашия сайт, техническа поддръжка липсва и предлаганият трафик и дисково пространство често са недостатъчни за нуждите на Вашия сайт. Качественият хостинг план е нещо, в което си струва да се инвестира, за да сте сигурни, че Вашата страница ще е винаги достъпна и ще се зарежда бързо.

-Оптимизация на уеб сайт - това е последната стъпка, но също така е и много важна. Оптимизирането на един сайт е сложен и бавен процес, но много съществен, за да Ви намират повече потенциални клиенти чрез търсачките. След приключването на всичките етапи на оптимизацията Вашият уеб сайт ще бъде по-добре позициониран в търсачките и съответно по-лесно откриваем по желаните от вас ключови думи и изрази.

Динамичен и статичен сайт

Каква е разликата между двата типа уеб сайт - статичен или динамичен?

Статичният сайт е по-лесен за изработване. След изграждането му обаче той може да бъде редактиран само от човека изработил сайта или от специалист, който разбира от програмните езици, използвани в сайта. И в двата случая ще е необходимо да се заплаща допълнителна такса за труда на съответния човек. По този начин Вие губите време за изчакване на актуализациите и пари.

По-трудният за изработка, но много по-добър вариант за Вас е динамияният сайт. При него, посредством специален контролен панел защитен с име и парола, Вие можете с лекота да променяте, изтривате и добавяте информация, снимки, продукти, новини и много други без да са необходими специални умения или познания. По този начин може да актуализирате сайта си по всяко време 24/7/365. Предимствата на динамичния сайт са много.

Предимства на динамичния сайт

-По-добро позициониране в търсачки, като Google, защото чрез административния панел имате възможността да слагате индивидуални заглавия, описания и ключови думи за всяка страница в сайта.

-Вграден уеб базиран текстов редактор в контролния панел, чрез който можете да форматирате текста, да вмъквате картинки, препратки, видео и много други.

-Възможност за контрол над страниците, да пускате и спирате временно или за постоянно дадена страница, продукт или артикул, и много други възможности според типа и идеята на сайта.


Защо да изберете динамичния уеб сайт?

-За да можете сами, когато и колкото желаете да променяте съдържанието в сайта

-За по-добра оптимизация - сами задавате заглавия, описания и ключови думи на страниците

-За да може началната страница, както и целия сайт да е винаги актуален и различен

-За да не заплащате допълнителни такси за всяка промяна или разширение по Вашия сайт

От какъв уеб сайт се нуждаете?

FreeWeb изработва широка гама от сайтове. От малки информативни сайтове до електронни магазини и сложни сайтове с вградени системи. В зависимост от Вашите нужди можем да изработим подходящия за Вас уеб сайт.

-Информативен сайт

-Фирмен сайт

-Електронен магазин

-Лична уеб страница

-Големи сайтове с вградени системи

Как работим ние

В екипа ни има млади специалисти в сферата на уеб услугите и всеки от тях има желание да се доказва, развива и дава най-доброто от себе си. Клиентът винаги е поставян на първо място и основната ни цел е той винаги да е доволен от резултатите на нашата работа. Вземайки под внимание конкуренцията в областта на уеб услугите, ние не можем да си позвлим компромиси при работата ни с нашите клиенти.

Начини на плащане

Най-лесният и удобен начин за разплащане е по банков път. Затова и ние сме се спряли на него. Вече във всеки град на всеки ъгъл има банка и не е необходимо да обикаляте и да губите време. Изпращаме Ви фактура - оригинал, чрез която можете да заплатите в най-удобната за Вас банка.